Elcigg är så otroligt nice och gott samt fräschare

Och jag använder elcigg dagligen istället för tobaks-cigaretter

Jag är en ekonom på en storbank och har under många år rökt cigaretter. Då jag varit beroende av dem sedan ungdomens dagar. Började röka för jag var en riktig testare och lätt att man tar en cigarett. Då man så att säga är social med andra.

Men den senaste tiden så har jag börjat använda en elcigg. För att min polare sa att det är mycket mer hälsosammare än att använda cigaretter. Så jag gick in på nätet och köpte en elcigg med flera olika ejuicer till.

Jag har nu testat den i flera veckor

Elcigg

Och jag måste säga att den har verkligen levererat mer än vad jag trodde. För det första så är det mycket godare att röka ecigg då man inte får en röksmak i munnen. Utan jag får en äppelsmak nu när jag använder i min elcigg dagligen. Sen så vet jag nu att det är mycket mer hälsosammare så att jag under läntiden. Kommer må mycket bättre fysiskt och kanske slippa att få lungcancer i framtiden. 

Jag får höra ofta av kollegor att dem är glada att jag har börjat med elcigg. Då de visste innan hur många cigaretter jag rökte varje dag. Så dem tycker det var ett stort steg av mig att sluta röka och börja med en ecigg istället.

Jag vill härmed framföra att alla borde ge elciggen en chans

Elcigg

Då jag vet ni i efterhand att det är väldigt värt då du får din nikotin in i kroppen. Men att du samtidigt röker på ett hälsosamt sätt så att din kropp och dina lungor mår bättre. Och samtidigt så luktar du gott och inte äckligt längre. Så ge elciggen en chans nu så kommer du inte ångra det. Tänk på din hälsa nu så kommer du tacka mig i framtiden.