Rätt rörmokare i Stockholm

Hitta rätt rörmokare i din hemstad som kanske är Stockholm.

Att hitta rätt rörmokare kan vara en djungel. Den rätta benämningen är egentligen vvs-montör men det gamla ordet rörmokare hänger kvar sen länge. Tänk på att kontakta rörmokare i god tid innan bygget sätts igång så att det finns gott om tid för planering. Det första du ska kolla upp när du letar efter rätt företag är att kolla upp ifall de har f-skattsedel och a-skattsedel. Därefter plockar du ut några av dom du tycker verkar bäst och ber om en offert. Tänk på att rörmokare tar betalt per timme och ej för varje utfört arbete. Detta syns i offerterna du får.

Som sagt så kan detta vara en djungel men som tur är finns det företag som är duktiga, seriösa och har goda referenser. Ett företag vi kan rekommendera är Qi Construction AB eller Qicon som förkortningen är. Qicon har funnits länge i branschen och deras hantverkare har alla fullständig, kvalitetstestad utbildning.


Dom har flera behörigheter så som ”Behörig våtrum”, ”Säker vatten” och ”Kvalitetssäkrat”. Dessa är bra riktmärken när du vill hitta rätt rörmokare. Det indikerar att det är en seriös utförare med rätt tillstånd och som har koll på det dem gör.

rörmokare

Rörmokare som lagar vvs i Stockholm

En rörmokare kan hjälpa dig med allt från stambyte, badrumsrenovering, golvvärme till köksrenovering. Det är också en väsentlig och nödvändig del i samtliga nämnda för att arbetet ska bli korrekt och säkert utfört. De mindre arbetena så som inspektion, disk- tvättmaskinsinstallation, montering av vattenutkastare och andra mindre jobb kan kräva en rätt utbildad vvs-montör. Det känns oftast bäst även för dig om en behörig person utför arbetet.

Det du kan göra för att kontrollera att rörmokaren är behörig är att titta efter deras branschprov eller gesällbrev som det också heter. Det finns olika sidor du kan kolla upp detta på och det är lätt att söka sig fram.